Modne in sproščene

Poslovili smo se od zime in se veselimo toplejših dni in s tem novih trendov za prihajajočo pomlad ter poletje. Ta trenutek razmišljam samo o poletju in se neznansko veselim, ker imam dovolj težkih oblačil in mrzlih temperatur. Ker so dnevi zdaj daljši in nedvomno toplejši smo končno usmerili pozornost na poletne modne trende.

Kaj je lepšega od rahlega poletnega vetriča, visokih temperatur, sonca in seveda staylinga v katerem se počutimo udobno in sproščeno.

 Tako kot radi vsak dan nosimo modne obleke, trendovske majčke in obutev zakaj bi pozabili na modne dodatke. Lahko so to zapestnice, uhani, ogrlice ali prstani vse je odvisno na kaj bolj prisegamo. Zanimiva stvar pri poletnem stylingu je, da pri svojem ustvarjalnemu modnemu slogu pustimo prosto pot in si lahko privoščimo več domišljije.

Nekako si ne morem predstavljati poletja brez kakšnega koli kosa nakita. Že sami uhani lahko še tako preprosto majčko spremenijo v posebno, jo dopolnijo in ji dajo tisto piko na i. Poleti smo manj naličene, zato si lahko privoščimo malo večji kos nakita, ki bo poudaril našo naravno lepoto in karizmo. S pravo modno kombinacijo, ki jo obogatimo z nakitom lahko zagotovo izstopamo kamor koli gremo.

V zadnjih dneh smo imeli čudovito sončno vreme z visokimi temperaturami, tako da v enem trenutku nisem vedela kaj naj oblečem, saj pred nekaj dnevi smo nosili še prehodne jakne, sedaj pa iz omare vlečemo kratke hlače, poletne obleke in natikače. Poletje je čas druženja, izletov in dopustov, zato smo vedno v dilemi kaj bomo oblekli. Seveda ima vsaka ženska veliko stvari v omari iz predhodnih poletnih sezon, ki jih bo rada nosila vendar kljub temu si rade privoščimo kakšen kos iz nove kolekcije. Zelo rada kombiniram oblačila iz novih modnih trendov s starimi oblačili in rezultat je vedno čudovit še posebej, če se poigram z barvami, ki so priljubljene za letošnje poletje to so: vijolična, svetlo rumena, zelena, krem barva in seveda meni najljubša modra barva brez katere si poletja ne morem predstavljati.

Prva stvar, ki nam pride na misel, ko ljudje govorijo o poletju je “vroče”. Takrat pomislimo kaj bomo oblekli, da bomo izgledali sveže in se hkrati počutili sproščeno.

Najraje nosim obleke, to je zagotovo eden najbolj ženstvenih kosov oblačil, ki jih radi nosimo. Ali je to v službi, na sprehodu, na izletu, na morju vedno se počutimo udobno in privlačno. Poleg tega pa nam najmanj časa vzame pri kombiniranju oblačil, kajti sama obleka je dovolj le malo jo popestrimo z nekim kosom nakita, da se počutimo bolj samozavestno.  Ne glede na to kaj oblečete je zelo pomembno, da se v svojih oblačilih dobro počutite.

Modne in sproščene

Si že poskusila rodidus nakit?

Izberi kos, ki te bo najbolj navdihnil!